Ditt kundesenter

Aktuell informasjon til deg !

Ferie/kurs/sykdom

Convid-19

Har dere vært syke innenfor de siste 14 dager før levering av bilag ønsker vi at dere informerer oss om dette slik at vi kan legge bilagene i karantene.

Hvis dere har symptomer som feber, sår eller vond hals, forkjølelse, hoste, tung pust, brystsmerter, rennende nese, mistet smak eller luktesans eller har andre influensalignende symptomer ønsker vi ikke at dere kommer til våre kontorer, men heller ringer for å gjøre avtale for andre løsninger.

Liv Birgit har fødselspermisjon 17.02.2020 - 01.01.2021

 

 

 

 

Innleveringsfrister

Frist for innlevering av bilag er den 15. i måneden hvis ikke annet er avtalt.

 

Annet

Fristen for innlevering av skattemelding for næringsdrivende er utsatt fra 31.mai til 31.august grunnet corona-viruset.

 

 

Kongsberg: Innlevering av bilag utenom våre åpningstider kan gjøres ved å benytte luke på høyre side av hovedinngangen våres. Denne luken måler 26x3 cm, altså må bilagene leveres i konvolutt og ikke perm:)

 

 

 

 

 

Web-basert regnskap

Er du lei av små kvitteringer som bare ser ut til å forsvinne? Vi har web-basert regnskap så nå kan du med din mobil og mailadresse fra oss sende bilag direkte til ditt regnskap.Ta kontakt så forklarer vi deg hvordan!

Redusert arbeidsgiveravgift mai og juni 2020

Arbeidsgiveravgiften reduseres med fire prosent i mai og juni 2020. Arbeidsgivere skal ikke gjøre endringer i rapporteringen av arbeidsgiveravgift i a-meldingen. Fortsett å oppgi arbeidsgiveravgiftsgrunnlaget som normalt og beregne arbeidsgiveravgift etter de vanlige satsene. Skatteetaten beregner hva den reduserte arbeidsgiveravgiften utgjør på grunnlag av arbeidsgiveravgiftsgrunnlaget som arbeidsgiver har rapportert i a-meldingen i mai og juni (3. termin), og sender ut krav til arbeidsgiverne før forfall 3. termin. Forfall for 3. termin er utsatt til 15. oktober.

Scanning av bilag

Vi kan ta imot scannede bilag, ta kontakt for fremgangsmåte.

Logg inn på din konto

Du har muligheten til å kjøpe lisens for å se ditt regnskap direkte til enhver tid.

Ta kontakt med Per Wærp for å høre nærmere hvordan dette foregår.